Hantera samtal

Skapad av Linda Heiskanen

Uppdaterad: 25 mars, 2022 av Oscar Hjelmstedt

Med en mobil-licens från Telavox kan du hantera samtal i din mobil på olika sätt. Under Allmänt > Uppringningsmetod kan du välja hur samtal ska göras:

• Fråga för varje samtal: Appen frågar hur du vill att samtalet ska hanteras innan du ringer.

• Ring direkt: Gör ett utgående samtal direkt från telefonen med hjälp av SIM-kortet. För en fast-användare innebär detta att samtalet görs från ditt egna nummer och SIM-kort.

• Ring mig (kräver data): Appen initierar ett samtal via växeln till din mobil. När detta samtalet besvaras ringer växeln upp det valda numret. För en fast-användare betyder detta att du kan ringa med en telefon som inte använder ett SIM-kort från Telavox men ändå visa företagsnumret.

• Ring genom växeln (kräver data): Din mobil ringer växeln, som i sin tur ringer det valda numret.
    OBS: Denna metoden kostar i och med att din växel inte har ett schablonbelopp för utgående samtal.

• VoIP (kräver data): Ring direkt från appen via internet. Detta kräver en relativt god internetuppkoppling.

Bra att veta:

• De rekommenderade metoderna för en fast-användare är Ring mig och VoIP.
  • Mobilanvändare kan ringa direkt från telefonen och samtidigt välja vilket nummer de vill visa.
Delete

OBS!

Kom ihåg att både Fast- och Mobil-licenser har 3 000 externa samtalsminuter.