Opkaldshåndtering

Author Linda Heiskanen

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Med en Telavox Mobil-licens kan du håndtere opkald fra din mobiltelefon på få forskellige måder. I Generelt > Opkaldsmetode kan du vælge, hvordan dine opkald skal foretages:

• Spørg for hvert opkald: Betyder, at applikationen spørger hver gang, hvordan du vil foretage et opkald.

• Ring direkte: Foretag et udgående opkald direkte fra selve telefonen ved hjælp af SIM-kortet i telefonen. For en fast bruger betyder det, at opkaldet vil blive foretaget fra dit private nummer og SIM-kort.

• Ring til mig (kræver data) : Appen starter et opkald fra PBX til din mobil. Når dette opkald besvares, ringer centralen til det valgte nummer. For en fast bruger betyder det, at du kan foretage udgående opkald med en telefon, der ikke bruger et Telavox SIM-kort, mens du stadig viser firmanumre, når du foretager udgående opkald.

• Ring gennem PBX (kræver data) : Din mobil ringer til PBX, som igen ringer til det valgte nummer
    BEMÆRK: Denne metode vil generere opkaldsomkostninger, da din PBX ikke har en fast takst for udgående opkald.

• VoIP (kræver data) : Foretag et udgående opkald direkte fra appen over internettet. Dette alternativ kræver en forholdsvis god internetforbindelse.

Godt at vide:

• De anbefalede opkaldsmetoder for en Fixed bruger er Call me og VoIP
  • Mobilbrugere kan foretage udgående opkald direkte fra selve telefonen, mens de stadig kan vælge deres opkalds-id

Slet

Bemærk!

Husk, at både Fixed og Mobil licenser har 3.000 opkaldsminutter inkluderet i deres flatrate.