Samtal väntar

Uppdaterad av Shawn Ketabchi

Uppdaterad 21 maj, 2021

Du kan aktivera Samtal väntar i din Telavox mobilapp genom Inställningar > Allmänt > Samtal väntar. Tänk även på att aktivera Samtal väntar i telefonens egna inställningar. Du bör alltså ha samtal väntar aktivt både via Telavox samt i själva mobiltelefonen. Samma sak gäller ifall du inte vill vill ha funktionen aktiverad, då bör det vara inaktiverat på båda.

När samtal väntar är aktiverat så kan du ta emot ett samtal även om du redan sitter i ett annat. Om du får problem så kan du prova att starta om din mobiltelefon.

Tips!

Ifall du inte riktigt hittar rätt på inställningen för Samtal väntar i själva mobiltelefonen så kan man även ringa till *43# för att aktivera samtal väntar i mobilen. Eller #43# för att inaktivera det.