Jag har inte fått mitt nya simkort

Skapad av Linda Heiskanen

Uppdaterad: 8 oktober, 2024 av Shawn Ketabchi

Har du inte fått ditt simkort?

Om du inte har fått ditt SIM-kort inom en vecka efter beställning, behöver du beställa ett nytt genom att klicka här. Om din telefon stödjer eSIM, rekommenderar vi att du istället beställer ett eSIM, vilket du kan göra själv via datorn Läs mer här.

Beställer du ett nytt fysiskt SIM-kort skickar vi det inom två arbetsdagar, och det kommer att vara aktiverat med ditt nya nummer. Om du får det först beställda SIM-kortet innan det nya anländer, kontakta oss så kan vi enkelt aktivera det åt dig. Det kostar inget extra att beställa ett nytt SIM-kort och leveransen är gratis.