Jabra Evolve 55

Skapad av Ellinor Niklasson

Uppdaterad: 1 juli, 2024 av Ellinor Niklasson

Vad är Jabra Evolve 55?

Jabra Evolve 55 är ett professionellt headset designat för att förbättra koncentrationen och produktiviteten på arbetsplatsen. Den har överlägsen ljudkvalitet, aktiv brusreducering och en bekväm design som lämpar sig för långvarig användning.

Du kan läsa allt om detta headsetet på Jabras egen hemsida.

För att kunna svara på samtal via knapparna på headsetet när du använder vår softphone behöver du ladda ner och installera Jabra Direct.

Jabra Evolve2 55: Hur man ansluter och får bästa prestanda | Jabra Support

Hur ställer jag in Jabra Evolve 55?

1. Ladda headsetet
    Använd den medföljande USB-kabeln för att ladda headsetet helt innan du använder det första gången.

2. Anslut till en enhet
    USB-dongel: Anslut USB-dongeln till din dator. Headsetet ska automatiskt ansluta till dongeln.

3. Installera mjukvara
    Installera mjukvaran Jabra Direct från Jabras webbplats för att hantera inställningar och uppdateringar.

Jag hör dubbla ringsignaler?

Detta beror på att både Jabra och Telavox skickar ringsignaler till headsetet. Stäng antingen av ringsignalsljudet i Telavox eller i Jabra.

1. För att stänga av den i Telavox
    Gå in i Telavox-programmet och klicka på Inställningar > Telefoni & Ljud > Ringsignal och volym.

2. För att stänga av den i Jabra
    Gå in på Jabra Direct, klicka på USB-dongeln > Inställningar > Stäng av ringtone i Headset. Se bilder nedan.

Hur använder jag funktionen för aktiv brusreducering (ANC)?

1. Aktivera ANC
    Tryck på ANC-knappen på headsetet för att aktivera eller avaktivera aktiv brusreducering.

2. Indikator
    När ANC är aktiverat kommer LED-lampan på headsetet att tändas.

3. Justera ANC-nivåer
    Använd programvaran Jabra Direct för att justera ANC-nivåerna för optimal prestanda.

Hur styr jag samtal och media på Jabra Evolve 55?

1. Besvara/avsluta samtal
    Tryck på multifunktionsknappen på headsetet för att svara på eller avsluta ett samtal.

2. Stäng av mikrofonen
    Tryck på mute-knappen under ett samtal för att slå på eller av mikrofonen.

3. Volymkontroll
    Använd volymknapparna på headsetet för att öka eller minska volymen.

4. Spela upp/pausa media
    Tryck på multifunktionsknappen för att spela upp eller pausa mediauppspelning.

Hur lång är batteritiden för Jabra Evolve 55?

Jabra Evolve 55 erbjuder upp till 15 timmars samtalstid och upp till 30 timmars musiktid med ANC avstängt. Laddningstiden är cirka 2 timmar.

Hur uppdaterar jag firmware på min Jabra Evolve 55?

1. Installera Jabra Direct
    Ladda ner och installera programvaran Jabra Direct från Jabras webbplats.

2. Anslut headset
    Se till att ditt headset är anslutet till datorn via Bluetooth eller USB-dongel.

3. Sök efter uppdateringar
    Öppna Jabra Direct och leta efter firmwareuppdateringar.

4. Uppdatera firmware
    Följ instruktionerna på skärmen för att uppdatera den fasta programvaran.

Felsökning av vanliga problem

1. Headsetet ansluter inte
    Se till att headsetet är laddat och inom enhetens räckvidd. Para ihop headsetet igen om det behövs.

2. Inget ljud
    Kontrollera volymnivåerna och se till att headsetet är valt som ljudutgångsenhet på din dator eller telefon.

3. Mikrofonen fungerar inte
    Se till att mikrofonen inte är avstängd och kontrollera ingångsinställningarna på din enhet.

Var kan jag hitta mer information och support?

För mer detaljerade instruktioner, support och nedladdningar, besök Jabras supportsida . Om du har ytterligare frågor eller problem kan du kontakta Jabra kundsupport via deras webbplats eller genom att ringa deras supportlinje.