Kuando busylight

Skapad av Joakim Schyllert

Uppdaterad: 3 januari, 2023 av Joakim Schyllert

Kuando Busylight gör det enkelt för dina kollegor att se din linjestatus med hjälp av en lampa som indikerar om du är tillgänglig eller ej.

Grön =  Tillgänglig

Röd = Upptagen

Gul = Pågående ut-/inringning

Vit = Otillgänglig

Denna tjänst är det endast att plugga in lampan i datorn och börja använda, ingen installation krävs. Du kan i dagsläget endast använda Kuando tillsammans med vår desktop-applikation som du hittar här

Vi har ingen möjlighet att spela upp ljud via någon busylight från Kuando.

Det är endast de fyra färger som nämns ovan som kommer att kunna visas och det finns inga inställningar för att justera detta. Det är enbart plug and play som gäller!