Jabra Engage 75

Jabra Engage är ett toppklass-headset som fungerar både till din bordstelefon och till din dator.
Vi säljer både mono- och stereoversionen. Kontakta er advisor för prisuppgifter.

Jabra Engage 75 Mono                                           Jabra Engage 75 Stereo

Videoguide på hur man kopplar Jabra headsetet till en Yealink T56A

Videoguide på hur du kopplar Jabra headsetet till en dator och vår softphone.

Har du dåligt ljud när du kopplat in ditt headset till datorn så beror det vanligtvis på att du kopplat in headsetet i fel USB-ingång i basen. Se till att alltid koppla in headsetet i USB-uttaget på basen där det står PC vid inkopplingen.

Jabras egna videos (på engelska)

Mer info om Jabra Engage 75 finner du här.