Jabra Pro 930

Uppdaterad: 25 juli, 2022 av Linda Heiskanen

Utformat för datorbaserad telefoni och Unified Communications-system. Ett professionellt trådlöst headset som är kompatibelt med alla ledande Unified Communications-system. Har bredbandsljud för tydliga samtal. Ett trådlöst headset som är avsett för användning med alla ledande Unified Communications-system. Plug and play-funktionen gör det lätt att implementera och använda, vilket sparar tid på installation och utbildning.

Här finns all info om headsetet från Jabras egna hemsida.

Guide på hur man återställer Jabra Pro 930

1. Dra ur strömsladden från basen (laddstationen).
  2. Lyft ur headsetet från basen (laddstationen).
  3. Håll inne den runda svarsknappen på headsetet vänta tills den vita lampan på headsetet blinka till snabbt 3 gånger.
  4. Släpp svarsknappen och sätt tillbaka headsetet i basen(laddstationen).
  5. Sätt i strömsladden igen till basen (laddstationen) och ett uppstartsljud hörs och den gröna batteriindikatorn börjar blinka långsamt.
  6. Vänta ca 30 sekunder medans headset och bas synkar med varann.

Koppla ditt head set med din softphone