SIM-kort administrasjon

Skrevet av Shawn Ketabchi

Sist oppdatert: May 6th, 2024 by Linda Heiskanen

Som administrator kan du endre SIM-kort eller legge til nye SIM-kort for bedriften via adminportalen.

For å administrere SIM-kort, må du:

1. Gå til Brukere
  2. Gå til SIM-kort og maskinvare
  3. Velg en bruker
  4. Klikk her for å legge til et nytt SIM-kort
  5. Klikk her for å legge til et nytt tvillingkort for data (dette krever at brukeren har tilleggstjenesten.

Når du klikker på en av knappene for å legge til et SIM-kort, vil du bli møtt av en boks hvor du enkelt kan taste inn et SIM-kortnummer (IMSI eller ICC) og velge en dato for når du vil at kortet skal aktiveres.

Norske Telavox SIM-kort har følgende format: 24215000xxxxxxx (15 siffer).

Når et SIM-kort er aktivert på en bruker, kan du da se IMSI i menyen til høyre og hvis du holder pekeren over info- ikonet vil du kunne se mer informasjon om SIM-kortet. Hvis du trykker på tannhjul ikonet , vil du se SIM-kort informasjonen og ha mulighet til å gjøre endringer.

Hvis du klikker på tannhjul ikonet vil vinduet under dukke opp, og her kan du enten velge å bytte SIM-kort, fjerne SIM-kortet fra brukeren (f.eks. for å bruke andre steder) eller sperre SIM-kortet hvis telefonen har gått tapt eller blitt stjålet, for eksempel.

Hvis du har sperret et SIM-kort og ønsker å oppheve sperringen, må du kontakte oss slik at vi kan fjerne sperringen for deg.

Brukere kan også aktivere eSIM selv i stedet for et fysisk SIM-kort, hvis telefonen deres støtter det. For instruksjoner, se artikkelen vår Bestill eSIM i Telavox-appen.

Du kan også gjenbruke SIM-kort når en bruker slutter. Etter at du har slettet brukeren er ikke SIM-kortet lenger knyttet til et abonnement og du kan overføre det til en ny bruker.

Hvis du trenger å bestille flere fysiske SIM-kort, bare kontakt vår kundestøtte.