Bruk av mobildata

Skrevet av FAQ Team

Sist oppdatert: May 16th, 2024 by Ellinor Niklasson

I Innstillinger > Mobil kan du se hvilken surfepakke du har, og sjekke nåværende og tidligere forbruk. Du kan se mobildatabruk for denne måneden. I tillegg kan du se roamingdatabruken din for de siste 30 dagene samt de siste 12 månedene vist i en graf.

Under SIM-detaljer kan du se PIN- og PUK-kodene dine (Merk: Hvis du har endret PIN-koden, er den ikke oppdatert i applikasjonen), samt sperre SIM-kortet ditt.

Merk: Denne funksjonaliteten er ikke tilgjengelig i mobilappen.

Hva skjer hvis du har nådd grensen for mobildata

Hvis administratorene dine har tillatt det, kan du kjøpe 1 GB om gangen for ekstra surfing. Du kan enkelt gjøre dette ved å gå til Innstillinger > Mobildata, og deretter klikke på Kjøp ekstra data. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig for deg, kontakt administratoren din, som kan kjøpe data for deg eller legge til muligheten for å kjøpe mer data.

Telavox varsler deg via SMS når kontoen din når 80 % av datapakken, og begrenser hastigheten når 100 % er nådd. Ved betydelig forbruk som overskrider datakvoten, blokkeres data, og du varsles via SMS.

Hvis du ønsker å oppgradere surfepakken din, kan du kontakte administratoren din i selskapet slik at de kan øke den.