Driftsmeldinger

Skrevet av Shawn Ketabchi

Sist oppdatert: June 17th, 2024 by Ellinor Niklasson

Slett

Hvis du ønsker å sjekke vår nåværende driftstatus. Du kan gjøre det på: status.telavox.com.

Ved å klikke på Abonner- knappen på siden kan du abonnere for å få e-post- eller tekstmeldingsvarsler hvis tjenestene våre opplever reduserte driftsnivåer.

Alle Telavox-systemer overvåkes 24/7/365. Ved eventuelle uregelmessigheter eller systemvarsler er vår driftsorganisasjon i beredskap for å iverksette tiltak innen noen få minutter, noe som betyr at vi ofte kan håndtere ethvert problem som oppstår før brukerne våre blir berørt.