Uw nummerweergave kiezen

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

Met Beller-ID kunt u kiezen welk nummer u aan mensen wilt laten zien wanneer u ze belt. Dit kan uw vaste nummer zijn of uw mobiele nummer. Daarnaast kunt u de Beller-ID per profiel anders instellen. Laat bijvoorbeeld je mobiele nummer zien als je een dagje weg bent of op vakantie bent.

De standaardinstelling voor het profiel Beschikbaar is om uw vaste nummer voor zowel uw vaste telefoon als uw mobiele telefoon weer te geven. Voor de profielen Overdag, Ziekteverlof en Vakantie wordt standaard uw mobiele nummer weergegeven.

Hoe u uw beller-ID-nummer per profiel kunt wijzigen

1. Ga naar Instellingen > Beller-ID
  2. Schakel de schakelaar Bewerken op profiel onder aan de pagina in
  3. Klik op Vast , Mobiel of Sms
  4. Selecteer een beller-ID uit de lijst
  5. Kies het nummer dat voor dat profiel moet worden weergegeven. Dit is het nummer dat wordt weergegeven wanneer u belt vanaf uw mobiele of vaste lijn, of wanneer u een sms verstuurt. Dit wordt uitgelegd in het volgende voorbeeld:
    • Klik op vaste lijn
    • Klik op de profiel vakantie
    • Verander de selectie van Vast nummer naar Mobiel nummer
    • Herhaal deze procedure voor alle andere profielen die u wilt bijwerken