Problemen met Telavox CTI oplossen

Tips en probleemoplossing van onze CTI-integraties

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2023 door Linda Heiskanen

Telavox CTI (Computer Telephony Integration) is een versie van onze webapp die gebruikt kan worden binnen verschillende hostsystemen, bijvoorbeeld Freshdesk, Zendesk, Dynamics, Salesforce en Hubspot. Het heeft alle gebruikelijke functies van onze webapp, maar ook extra integratiespecifieke functies voor elk hostsysteem, bijvoorbeeld het opzoeken van contacten, het maken van tickets/boodschappen, automatische oproepregistratie en meer! Als u problemen ondervindt met deze functies, kan dit artikel helpen bij het oplossen van problemen. Lees meer over al onze integraties op onze website: https://telavox.com/integrations/.

CRM-integratie

Om de integratiespecifieke functies te kunnen gebruiken, moet elke gebruiker die de CTI gebruikt, de aanvullende dienst CRM-integratie ‍op zijn Telavox-gebruiker hebben. Dit kan door een beheerder worden toegevoegd in het beheerdersportaal.

Hard verversen

Als je problemen hebt met de CTI, laad dan je browser de pagina geforceerd herladen  en wis je cookies/cache. Dit kan meerdere problemen oplossen die zich kunnen voordoen. De meest aanbevolen browser voor onze app is Google Chrome (of andere op chrome gebaseerde browsers).

Voor Chrome een pagina geforceerd  te herladen gebruik je in Windows CTRL + F5 en voor MacOS is dit CMD + Shift + R . Het handmatig wissen van cachebestanden en cookies in uw browserinstellingen kan soms ook een impact hebben, zelfs als u geforceerd herladen al hebt uitgevoerd.

Freshdesk

Installatie

Wanneer u onze app in Freshdesk installeert, moet u een Freshdesk API-sleutel opgeven die u kunt vinden onder Profielinstellingen in Freshdesk.

Zorg ervoor dat de Freshdesk API-sleutel die u gebruikt voor een beheerder in Freshdesk is, zodat onze app geen problemen ondervindt bij het gebruik ervan voor bepaalde taken.

Te veel verzoeken

Uw Freshdesk-abonnement heeft een bepaalde snelheidslimiet voor API-verzoeken die per minuut kunnen worden gedaan. Als deze limiet wordt bereikt, krijgen gebruikers een foutmelding te zien die hen informeert om contact op te nemen met hun beheerder als het een terugkerend probleem is. Lees hier meer over de Freshdesk-tarieflimieten: https://developers.freshdesk.com/api/#ratelimit

Freshdesk-instellingen

Er zijn enkele integratiespecifieke instellingen in onze CTI die u kunt vinden onder Instellingen (tandwiel) > Freshdesk-instellingen in onze app.

Bekijk deze instellingen om er zeker van te zijn dat de integratie is ingesteld zoals u verwacht.

Verplichte velden

Bij het maken van een ticket met onze app kan een gebruiker een foutmelding krijgen met de melding: "Kan ticket niet maken. Niet-ondersteunde velden zijn ingesteld zoals vereist"

Als je dit tegenkomt, hebben je tickets een veld ingesteld zoals vereist dat onze app niet automatisch invult bij het maken van een ticket. Kijk in uw Freshdesk-instellingen of geïnstalleerde apps om aan te passen welke velden zijn ingesteld zoals vereist.

De velden die onze app automatisch invult zijn contact, onderwerp, beschrijving, bron, status, prioriteit en agent.