Bellen met Tel/CallTo-links

Auteur FAQ Team

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2024 door Ellinor Niklasson

Wanneer u onze softphone via Telavox Desktop gebruikt en een telefoonnummer vindt op een website of in uw CRM-systeem, kunt u eenvoudig op het nummer klikken om het telefoongesprek te starten. Degenen onder u die veel vanaf de computer bellen, kunnen nu een vlottere en flexibelere werkdag hebben.

Opmerking: het nummer dat u wilt bellen, moet worden opgegeven in een CallTo- of Tel-URL-indeling.

MacOS: Dit werkt automatisch op een Mac.

Windows 10/11:

Volg de onderstaande stappen om CallTo in Windows te activeren:

1. Ga naar Windows > Instellingen.
  2. Selecteer Apps.
  3. Selecteer Standaard apps > "Standaard apps per protocol" (windows 10) " Standaard app per type" (Windows 11).
  4. Scroll naar beneden naar TEL (of CALLTO) > Kies standaard.
  5. Selecteer in Kies een app Telavox.

Instructies met foto's (Windows 10):

1. Windows > Instellingen.

2. Apps.

3. Standaard apps > Kies standaard apps per protocol.

4. Scroll naar beneden naar TEL (en/of) CALLTO) > Kies een standaard.

5. Kies Telavox.

U kunt ook de click-to-call -functie gebruiken vanuit een Excel-blad. Het enige dat u hoeft te doen, is Telavox instellen als de standaard beltoepassing en de volgende formule in uw Excel-bestand maken met het nummer dat u wilt bellen:

=HYPERLINK(CONCATENATE(“tel:”,[vul hier cel-ID in])).

Bijv.: =HYPERLINK(CONCATENATE(“tel:”,A3)).