Bestel nieuwe nummers

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

Als beheerder kunt u nieuwe nummers bestellen en kopen. Dit kan via de admin portal, in de sectie Telefoonnummers. Als uw bedrijf internationaal is, zorg er dan voor dat u het juiste land in de linkerbovenhoek selecteert, zodat u nummers voor het juiste land kunt kopen. Klik daarna op het plusteken in de rechter benedenhoek. Klik vervolgens op het winkelwagentje naast Nieuwe nummers verkrijgen.

Nieuwe nummers verwerven

Vul de gevraagde gegevens in, let hierbij op de volgende zaken:
- Btw-nummer: vul deze in zonder spatie of symbolen.
- Straatnummer: geef enkel de huisnummer in, geen busnummer

Als dat is gebeurd, selecteert u naar welk type nummers u op zoek bent (vaste nummers of mobiel). Selecteer vervolgens het gewenste netnummer.

Het systeem toont u alle beschikbare nummers en hun prijzen. Nadat u een nummer of een nummerblok hebt geselecteerd, klikt u op Bestellen, controleert u of u alle benodigde nummers heeft en klikt u op Doorgaan. Je krijgt dan een orderbevestiging, dus controleer of de gegevens daarin juist zijn.

Als uw bestelling er correct uitziet, vinkt u het vakje Ik keur de algemene aankoopvoorwaarden goed aan en selecteert u Bevestigen. Nu zijn de nummers toegevoegd aan uw Telavox-omgeving, waar u ze kunt selecteren voor gebruik.