Aan de slag met de Telavox Widget

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2023 door Linda Heiskanen

De Telavox Widget maakt het voor u gemakkelijker om met uw klanten te praten. Het is de beste vriend van uw klanten op uw website, het maximaliseert uw klantenondersteuning, creëert meer leads en verhoogt de verkoop. Het toont de wachttijd in uw wachtrij, de openingstijden van uw bedrijf en contactgegevens. Nu kunt u met uw klanten chatten via de widget! U kunt de kleuren van de widget wijzigen zodat deze overeenkomt met dezelfde impressie als uw bedrijf.

De Telavox Widget en de livechat installeren

Log in op de Telavox admin portal en ga naar Chat widget .

• Geef uw chat een naam en selecteer welke agenten en collega's in de chats moeten antwoorden. Selecteer welk telefoonnummer, e-mailadres en openingstijden je erin wilt weergeven.

Wanneer u nummers aan de widget toevoegt, kunt u door op Bewerken te klikken laten zien welke informatie u erin wilt weergeven: de openingstijden van de PBX, het aantal agenten erin en andere informatie.

• Wanneer u selecteert welke kleur de widget moet hebben en bovendien of deze aan de linker- of rechterkant van uw webpagina komt. Hier vindt u een selectie van kleuren om uit te kiezen.

• Vul het adres van de webpagina in waarin u de widget wilt plaatsen en klik vervolgens op Opslaan. Telavox maakt nu automatisch een stukje code aan dat u of uw webpaginaprovider kunt plakken en in uw webpagina kunt insluiten.

Live functionaliteiten

De chats worden beantwoord via Telavox, in onze desktop-app of mobiele app. Als u al een PBX heeft in Telavox, weet u gemakkelijk hoe u uw chats beantwoordt. De widgetchat wordt op dezelfde plaats weergegeven als uw andere PBX'en.

Beheer live chats

Om openingstijden te wijzigen, leden toe te voegen of te verwijderen en de respons op uw chat te controleren, moet u inloggen op onze applicatie via de webinterface of op de computer via de client. Ga vervolgens naar PBX- diensten > Live chats > Tik op de live chat die u wilt beheren.

Collega's toevoegen en verwijderen

Ga naar de live chat die u wilt beheren en druk vervolgens op Leden . Om leden toe te voegen, tikt u op "Lid toevoegen" en om leden te verwijderen, tikt u op Leden bewerken en vervolgens op Verwijderen.

Openingstijden

Om de openingstijden van de chat te beheren, gaat u naar dezelfde pagina als voor het toevoegen of verwijderen van leden, Web app/Desktop client > PBX - diensten > Live chats , maar drukt u op Openingstijden in plaats van leden. Hier kunt u de wachtrij handmatig openen of sluiten, maar ook een planning maken voor wanneer deze open of gesloten moet zijn.

Responspercentage

Met de statistiekenwidget zie je in de live chat eenvoudig hoe jouw respons is. U kunt de informatie die u ziet ook naar wens aanpassen door op het vakje voor antwoordratio te drukken en de ster te markeren om de informatie in uw chat te zien.