Nummerrapportage

Auteur Linda Heiskanen

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

U kunt uw nummers zelf melden bij nummermeldservices via de Beheerportal.

Dit doe je in Telefoonnummers > Huidige nummers > selecteer een of meer nummers > Nummerrapportage configureren .

In Nummerrapportage configureren krijgt u de volgende alternatieven:

Naam verbergen
De verborgen naam is de naam die aan het nummer is gekoppeld. De naam van uw bedrijf wordt geregistreerd, ongeacht of u ervoor kiest om uw naam te verbergen .

Verberg adres
Als u een nummer voor een gebruiker meldt, geeft het systeem prioriteit aan het adres dat wordt toegevoegd aan de eigen contactgegevens van de gebruiker.

Als er geen adres in de contactgegevens staat, wordt in plaats daarvan het adres van het bedrijf geregistreerd.

Als u adres verbergen selecteert, is er geen adres om te melden.

Info

Wanneer uw nummers worden gerapporteerd, kan het enige tijd duren voordat de services uw informatie aan hun websites hebben toegevoegd. Als de informatie daar niet klopt, moet u rechtstreeks contact opnemen met de betreffende site.

De meeste nummerrapportageservices hebben een paar verschillende manieren of formulieren om contact met hen op te nemen om uw gegevens te wijzigen.