Functietoetsen (BLF) toevoegen aan een Yealink-terminal

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Ellinor Niklasson

Als er een Yealink aan je is toegewezen, wordt de BLF van de BLF-groep automatisch één keer per uur naar het apparaat gepusht.
Als de groep onmiddellijk moet worden weergegeven, moet u het apparaat opnieuw opstarten en moet de BLF-groep meteen zichtbaar zijn.

We hebben drie verschillende soorten BLF:

1. BLF (snelkiezen naar uw collega die Telavox gebruikt en hun aanwezigheid zien: groen, rood of knipperend rood).
  2. Snelkiezen (snelkiezen naar een extern nummer).
  3. Profiel (verandert het Telavox-profiel van de gebruiker).
Als u een snelkiesnummer naar een extern nummer wilt maken, moet het nummer worden toegevoegd als contact in uw privé- of gedeelde contacten.