Zendesk Call-ID veld

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2023 door Linda Heiskanen

Onze Zendesk-integratie kan automatisch een Call-ID-veld invullen in Zendesk. Het veld Call-ID wordt gevuld met dezelfde Call-ID die te vinden is op oproepen die worden opgehaald van onze Call history API.

Om het veld in Zendesk toe te voegen, navigeert u naar het Zendesk Admin Center en gaat u naar Objects and rules en drukt u onder Tickets op Fields. Hier ziet u al uw huidige velden en kunt u veld toevoegen.

Kies bij het toevoegen van het veld Text als field type en voer vervolgens telavox_callId in als de naam van het veld. Zorg ervoor dat u die exacte naam heeft en houd er rekening mee dat de eerste letter van id een hoofdletter is. Zodra het veld is toegevoegd, wordt het automatisch ingevuld door de Telavox CTI ‍ wanneer een ticket wordt aangemaakt.