Softphone-headsets ondersteund met oproepbeheer

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2023 door Linda Heiskanen

De Telavox softphone ondersteunt drie verschillende headsets met call controls: Poly (Plantronics), Jabra (alleen nieuwere versies met software), EPOS (Sennheiser). U kunt uw headset aansluiten via de Telavox-softphone door naar Instellingen > Telefonie en audio > Audioapparaat te gaan.

In deze weergave moet u ervoor zorgen dat u uw headset selecteert in de secties Audio-invoer en Audio-uitvoer.

Probleemoplossen

Als u problemen heeft met uw headset die is aangesloten op Telavox, bijvoorbeeld als u de beller niet kunt horen of vice versa of als u de bediening van de headset-oproep niet kunt laten werken, probeer dan deze stappen voor probleemoplossing:

1. Start de headset / computer opnieuw op
  2. Zorg ervoor dat uw headset in het algemeen is aangesloten op de computer en de Telavox-softphone (zoals hierboven weergegeven)
  3. Zorg ervoor dat de headset up-to-date is door de software ervoor te downloaden en de instellingen te controleren
    1. Poly Hub voor Poly (Plantronics)
    2. EPOS Connect voor EPOS (Sennheiser)
  4. Test de headset met een ander apparaat

Als deze stappen u niet hebben geholpen, neem dan contact op met onze ondersteuning en informeer hen over het probleem en wat u hebt gedaan.