Jabra Engage 75

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2023 door Linda Heiskanen

Jabra Engage is een eersteklas headset die zowel geschikt is voor uw bureautelefoon als voor uw computer.

We verkopen zowel mono- als stereoversies. Neem contact op met onze klantenondersteuning voor prijsinformatie.

Als u geluid van lage kwaliteit heeft wanneer u uw headset op de computer aansluit, komt dit meestal doordat u de headset op de verkeerde USB-poort van het basisstation hebt aangesloten. Zorg ervoor dat u de headset altijd aansluit op de USB-aansluiting op het basisstation waar PC staat bij het aansluiten.

Jabra's eigen video's:

Hier vindt u meer informatie over Jabra Engage 75.