Meest gestelde vragen over facturatie

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Ellinor Niklasson

Wat gebeurt er als ik mijn factuur niet op tijd betaal?

We sturen facturen op de eerste dag van elke maand met een toegestane betalingstermijn van 25 dagen. Betaalt u de factuur niet op tijd, dan vervalt de eerste aanmaning 7 dagen na de vervaldatum en na 14 dagen sturen wij de tweede aanmaning per brief.

Uw beldiensten worden 25 dagen na de vervaldatum opgeschort.

Hoe krijg ik invoice-rechten in Telavox?

Een beheerder kan invoice machtigingen geven via de beheerdersportal door naar Gebruikers > Machtigingen te gaan om vervolgens machtigingen voor een of meerdere gebruikers te beheren.

Hoe zie ik of een factuur betaald is?

Gebruikers met invoice-rechten kunnen via de adminportal navigeren naar het tabblad Facturen (in het linkermenu). Hier zie je eenvoudig alle facturen en hun status, bijvoorbeeld 'betaald'. Hier kunt u ook uw facturen downloaden, met een volledige factuurspecificatie in PDF of Excel.

Hoe wijzig ik ons factuuradres?

Dit gebeurt ook onder het tabblad Facturen en vervolgens Factuurplaatsen.

U kunt hier geen factuurplaats verwijderen of het organisatienummer wijzigen. Neem contact op met onze ondersteuning als u hierbij hulp nodig heeft.

Wat betekenen de verschillende items op mijn factuur?

Een factuur bevat een overzicht van de diensten die u bij ons heeft afgenomen.

Als u de factuurspecificatie downloadt, heeft u toegang tot meer informatie over het gebruik van de services. Ook worden de diensten gespecificeerd op gebruikers- en afdelingsniveau.

Wat als ik te veel betaal of dezelfde factuur meerdere keren betaal?

Als u te veel betaalt of meerdere keren dezelfde factuur betaalt, wordt het teveel aan u bijgeschreven door automatisch in mindering te brengen op uw volgende factuur. Wilt u liever het geld teruggestort krijgen, dan kan dat door contact met ons‍op te nemen.

Waarom word ik gefactureerd voor gesprekken?

Als u de 3.000 minuten die inbegrepen zijn in uw licentie hebt gebruikt, wordt u gefactureerd voor de oproepen die deze overschrijden.

Als u een nationaal service- of bedrijfsnummer belt, wordt u gefactureerd volgens de starieven van de serviceprovider. Als je een vast tarief hebt, kan het zijn dat je deze oproepen hebt gedaan voordat het vast tarief werd geactiveerd.