Onboarding mail

Laatst bijgewerkt: 24 april, 2023 door Linda Heiskanen

Wanneer u een nieuwe gebruiker ‍ aanmaakt, krijgt u de keuze om een introductiemail te sturen met informatie over hoe u aan de slag kunt met Telavox. Als een gebruiker is aangemaakt zonder e-mailadres dan kan je deze later nog toegevoegen onder account en inloggen.

Hier komt een stap-voor-stap uitleg van de onboarding mail!

1. Begin door te klikken op hier uw account activeren. De activatiecode is al ingevuld. Onderaan bij ga gelijk aan de de slag kun je onze app downloaden voor zowel Apple als Android telefoons.

2. Gebruik de code die u in de eerste stap hebt gekregen en klik vervolgens op OK .

3. Nu kunt u een nieuw wachtwoord kiezen.

Dit wachtwoord werkt zowel voor de mobiele app als voor uw softphone.

4. Als je alles goed hebt ingevuld, krijg je onderstaande melding en kun je inloggen op zowel de app als je softphone. U kunt uw telefoonnummer of uw e-mailadres als gebruikersnaam gebruiken.

Verwijderen

Opmerking!

Een welkomstmail is 1 jaar geldig
Een wachtwoordresetverzoek is 48 uur geldig
Een e-mailvalidatielink is 7 dagen geldig
De link terugzetten is 60 dagen geldig (dit betekent dat als het e-mailadres van een gebruiker is gewijzigd na het verzenden van een e-mailvalidatielink, de link die naar het oude e-mailadres is verzonden 60 dagen geldig is)