Snelkiesnummers en beperkingen

Auteur Roland David

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

Met snelkiezen kunt u snel uw collega's bellen binnen dezelfde klantpagina zonder dat u het volledige telefoonnummer of onze app hoeft te gebruiken. Bel gewoon het snelkiesnummer en u wordt doorverbonden met de juiste collega.

In de Admin Portal zijn de instellingen voor snelkiezen te vinden onder: Gebruikers > Oproeproutering > Snelkiesnummers.

En hier kunt u eenvoudig snelkiesnummers toevoegen of verwijderen.

Verwijderen

Beperkingen

Er zijn een paar beperkingen voor snelkiesnummers waarmee rekening moet worden gehouden.

• Snelkiesnummers kunnen slechts 2 - 5 nummers lang zijn
  • Er mogen geen duplicaten op dezelfde klantpagina staan
  • Snelkiesnummers voor de volgende nummers werken niet:
    112X , 113X , 114X , 115X , 116X , 117X , 074X , 90000