VoLTE iPhonelle

Author Shawn Ketabchi

Päivitetty: 11.09.2024, Shawn Ketabchi

Kuinka voin aktivoida VoLTE:n iPhonessani?

Varmista, että olet päivittänyt puhelimesi uusimpaan ohjelmistoversioon.

Kun olet käynnistänyt puhelimen uudelleen, aktivoi VoLTE noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Avaa Asetukset ja valitse Mobiilidata
  2. Valitse Mobiilidata-asetukset
  3. Valitse Ääni ja data
  4. Valitse 4G tai 5G ja aktivoi VoLTE

Muista, että vaiheet voivat vaihdella puhelimen mallin, kahden SIM-kortin jne. mukaan.

Mistä tiedän, että VoLTE toimii?

Jos soitat VoLTE:llä, se tarkoittaa, että käytät 4G (LTE) -verkkoa puhelun aikana 2G:n tai 3G:n sijaan. Tämän vuoksi sinun tulisi nähdä 4G -symboli puhelimessasi puhelun aikana. Sinun pitäisi myös pystyä käyttämään mobiilidataa puhelun aikana.

Muista, että puhelin vaihtaa automaattisesti 2G/3G:n ja 4G:n (LTE) välillä riippuen nykyisestä yhteydestäsi kuhunkin verkkoon.

Koputuspalvelu

Ottaaksesi koputuspalvelun käyttöön, sinun on aktivoitava se Telavox-mobiilisovelluksessa. Tämä tehdään Telavox-sovelluksessa kohdassa Asetukset > Saapuvat puhelut > Jos varattuna > Koputuspalvelu matkapuhelimelle.

Jos et halua koputustoimintoa ollenkaan, muista poistaa se käytöstä sekä puhelimestasi että Telavox-sovelluksesta.

Noudata alla olevia ohjeita säätääksesi koputus iPhonessa:

1. Avaa Asetukset -sovellus
  2. Valitse Puhelin
  3. Valitse Koputus

Kuinka aktivoin WiFi-puhelut?

1. Avaa Asetukset -sovellus ja valitse Mobiilidata
  2. Valitse Wi-Fi
  3. Ota sitten Wi-Fi-puhelut käyttöön tässä iPhonessa