VoLTE til iPhone

Forfatter Shawn Ketabchi

Last updated: September 11th, 2024 by Shawn Ketabchi

Hvordan aktiverer jeg VoLTE på min iPhone?

Sørg for, at du har opdateret din telefon til den seneste softwareversion.

Når du har genstartet telefonen, skal du følge nedenstående trin for at aktivere VoLTE:

1. Åbn appen Indstillinger , og vælg Mobildata
  2. Vælg Indstillinger for mobildata
  3. Vælg Stemme og data
  4. Vælg 4G eller 5G og aktiver VoLTE

Husk, at trinene kan variere afhængigt af telefonmodel, dobbelte SIM-kort osv.

Hvordan ved jeg, at VoLTE virker?

Hvis du ringer med VoLTE betyder det, at du bruger 4G (LTE ) netværket under opkaldet i stedet for 2G eller 3G. På grund af dette bør du være i stand til at se 4 G -symbolet på din telefon, mens du er i et opkald. Du bør også kunne bruge dine mobildata under opkaldet.

Husk, at telefonen automatisk skifter mellem 2G/3G og 4G (LTE) afhængigt af din aktuelle forbindelse til hvert netværk.

Opkald venter

For at få fuld opkald venter- funktionalitet skal du aktivere den i Telavox-mobilappen. Dette gøres i Telavox-appen under Indstillinger > Generelt > Banke på .

Hvis du slet ikke ønsker nogen opkald venter-funktionalitet, skal du sørge for at deaktivere den på både din telefon og i Telavox-appen.

Følg nedenstående trin for at justere opkald venter på iPhone:

1. Åbn appen Indstillinger
  2. Vælg Telefon
  3. Vælg Banke på

Hvordan aktiverer jeg WiFi-opkald?

1. Åbn appen Indstillinger , og vælg Mobildata
  2. Vælg Wi-Fi
  3. Slå derefter Wi-Fi-opkald til på denne iPhone