VoLTE Androidille

Tekijä FAQ Team

Päivitetty: 29.01.2024, Ellinor Niklasson

Kuinka voin aktivoida VoLTE:n Android-puhelimessani?

Varmista, että olet päivittänyt puhelimesi uusimpaan ohjelmistoversioon.

Kuinka VoLTE aktivoidaan, vaihtelee suuresti eri Android-käyttöjärjestelmien välillä, alla oleva esimerkki on, kuinka voit aktivoida sen Samsung- puhelimessa:

1. Avaa Asetukset -sovellus ja valitse Yhteydet
  2. Valitse Mobiiliverkot
  3. Ota VoLTE-puhelut käyttöön

Mistä tiedän, että VoLTE toimii?

Jos soitat VoLTE: llä, se tarkoittaa, että käytät 4G (LTE) -verkkoa puhelun aikana 2G- tai 3G-verkon sijaan. Tämän vuoksi sinun pitäisi pystyä näkemään 4G- symboli puhelimessasi puhelun aikana. Sinun pitäisi myös pystyä käyttämään mobiilidataa puhelun aikana.

Muista, että puhelin vaihtaa automaattisesti 2G/3G:n ja 4G:n (LTE) välillä riippuen nykyisestä yhteydestäsi kuhunkin verkkoon.

Odottava puhelu

Saadaksesi täyden koputustoiminnon , sinun on aktivoitava se puhelimesi Telavox-sovelluksessa. Tämä tehdään Telavox-sovelluksessa kohdassa Asetukset > Yleiset > Koputus .

Jos et halua koputustoimintoa ollenkaan, muista poistaa se käytöstä sekä puhelimestasi että Telavox-sovelluksesta. Jos haluat poistaa sen käytöstä puhelimessasi, siirry asetuksissa koputuspalveluun .

Jos sinulla on vaikeuksia löytää koputusasetuksistasi, voit myös poistaa sen käytöstä soittamalla numeroon #43# puhelimestasi.