Videopuhelut

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Telavox-videopuheluiden avulla voit järjestää sisäisiä ja ulkoisia kokouksia vaivattomasti.

Sisäiset videopuhelut

Voit aloittaa videopuhelun chat-asetuksista kollegoidesi kanssa. Napsauta vain videokuvaketta chatin oikealla puolella ja sinut ohjataan kokoushuoneen aulaan. Täällä voit liittyä videoneuvotteluun napsauttamalla Liity-painiketta tässä näkymässä. Voit myös nähdä konferenssin tiedot, jos haluat liittyä siihen esimerkiksi soittamalla.

Ulkoiset videopuhelut

Suunnitteletko videopuhelua yrityksesi ulkopuolisten ihmisten kanssa? Voit käyttää tätä ominaisuutta valitsemalla PBX-palvelut > Kokoukseni. Täältä saat näkymän samasta kokousaulasta kuin chat-videoneuvottelussa – vieritä sivua alaspäin nähdäksesi sen tiedot, jotka voit lähettää ulkoisille kontakteillesi.

Jos napsautat Lähetä sähköpostina-painiketta, lähetät sähköpostikutsun videopuheluun suoraan puhelimesi tai tietokoneesi sähköpostiohjelmasta. Jos napsautat Kopioi linkki -painiketta, kokouksen linkki kopioidaan leikepöydällesi, josta se voidaan liittää viestiin tai sähköpostiin. Jos videopuheluun osallistuja haluaa liittyä neuvotteluun puhelun kautta, lähetä hänelle neuvottelun numero ja sen PIN-koodi.

Videopuheluiden ominaisuudet

Asennusta ei tarvita

Ulkopuolisten osallistujien ei tarvitse asentaa ohjelmistoa videopuhelua varten - he voivat liittyä siihen suoraan selaimestaan.

Videokonferenssit Telavoxissa

Voit järjestää videokonferensseja ja liittyä niihin suoraan Telavoxin verkko-, työpöytä- sekä mobiilisovelluksista.

Ryhmävideopuhelut

Telavox-videopuhelut on tarkoitettu enintään kymmenelle osallistujalle kerrallaan.

Näytönjako

Jaa näyttösi helposti videopuheluiden aikana muiden osallistujien kanssa. Huomaa, että tämä ominaisuus vaatii joko Chromen tai Firefoxin. Lisäksi Chrome vaatii selainlaajennuksen.

Mykistä ääni ja video

Onko sinulla bad hair day tai haukkuuko koirasi taustalla? Voit mykistää äänesi sekä videon tarpeen mukaan.

Q&A

Kuinka vaihdan video-/äänilaitteita?

• Chrome: Napsauta osoitepalkissa näkyvää kameraa.
  • Firefox: Sinun tulee valita haluamasi laite aloittaessasi puhelun.

Paljonko videopuhelu maksaa?

• Ominaisuus sisältyy Fixed- sekä Mobile-lisensseihimme
  • Operaattori saattaa veloittaa tiedonsiirrosta.

Wi-Fi-verkossani on kuuluvuusongelmia. Mitä minun pitäisi tehdä?

• Yhdistä tietokoneesi Internetiin ethernet-kaapelilla.