Tili ja kirjautuminen

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Tärkeimmät asiat, jotka voit tehdä Tili ja kirjautuminen -kohdassa, on lisätä käyttäjälle sähköpostiosoite, lähettää käyttäjälle sähköpostiviesti käyttäjän salasanan nollaamiseksi ja lähettää perehdytyssähköpostin. Kohdan Tili ja kirjautuminen löytyvät hallintaportaalin Käyttäjät-osiosta.

Tätä kautta voit myös poistaa käyttäjän.

Kyseiseltä sivulla näkyy myös milloin eri käyttäjät ovat kirjautuneet Telavoxiin viimeksi, sekä mistä sovelluksesta (tietokonesovellus, selain, tai mobiilisovellus) he kirjautuivat sisään.