Käyttäjän poistaminen

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Voit poistaa käyttäjän Telavox-hallintaportaalin kautta menemällä kohtaan Käyttäjät > Käyttäjätili ja kirjautuminen. Valitse sitten käyttäjä, jonka haluat poistaa, ja napsauta Poista-painiketta joka löytyy sivun oikeasta reunasta.

Järjestelmä pyytää sinua nyt vahvistamaan valintasi. Jos lisenssillä on jäljellä määräaikaisuutta, se varataan myöhempään käyttöön. Sama koskee numeroita, jotka olivat aktiivisia poistetulla käyttäjällä – ne pysyvät käytettävissäsi, kun lisäät uuden käyttäjän tulevaisuudessa.