Mistä löydän PIN- ja PUK-koodini?

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Jos olet syöttänyt väärän PIN-koodin kolme kertaa, sinun on poistettava SIM-korttisi lukituksesta PUK-koodilla. Löydät PIN- ja PUK-koodisi kortista, jossa SIM-korttisi tuli. Sen lisäksi voit löytää sen Telavox-sovelluksestasi, kerromme tässä ohjeessa miten!

Huomautus: Jos olet vaihtanut PIN-koodisi, uusi PIN-koodisi ei näy Telavox-työpöytäsovelluksessa tai verkkosovelluksessa. Sen sijaan siellä näytetään alkuperäinen PIN-koodi.

PIN- ja PUK-koodit järjestelmänvalvojille

Jos olet järjestelmänvalvoja, löydät kaikki käyttäjien alkuperäiset PIN- ja PUK-koodit Telavoxin hallintaportaalista.

Näin löydät alkuperäisen PIN-koodin järjestelmänvalvojana:

1. Kirjaudu hallintaportaaliin
  2. Napsauta kohtaa Käyttäjät ja valitse käyttäjä
  3. Napsauta kohtaa SIM-korttia ja laitteisto
  4. Näet PIN- ja PUK-koodit sivun oikealla puolella

PIN- ja PUK-koodit peruskäyttäjälle

Jos et ole järjestelmänvalvoja, voit löytää alkuperäisen PIN-koodisi Telavox-tietokone- tai verkkosovelluksesta.

Näin löydät alkuperäisen PIN-koodisi tietokonesovelluksesta tai selainversiosta:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Matkapuhelin
  2. Napsauta Pääkortti-kohtaa
  3. Napsauta SIM-kortit-kohtaa