Vastaaja

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Telavox-sovelluksen kohdassa Asetukset > Ääniviestit voit valita, mikä ääni kuuluu, kun olet kiireinen tai et pysty vastaamaan puheluun. Voit myös muuttaa miten haluat saada ilmoituksen uusista viesteistä, kohdasta Asetukset > Ilmoitukset - vaikka sähköpostilla, tekstiviestillä tai miksei molemmilla?

Voit äänittää uuden äänen valitsemalla Omat ääneni > Lataa uusi ääni tai soittamalla vastaajan numeroon 133 ja näppäilemällä sitten 9.

Voit ladata uuden äänen joko lataamalla äänitiedoston laitteeltasi tai valitsemalla jonkin kahdesta muusta vaihtoehdosta: Soita lankapuhelimeen ja tallenna ääni tai Soita matkapuhelimeeni ja tallenna ääni . Kun valitset jonkin näistä vaihtoehdoista, Telavox soittaa sinulle ja saat ohjeet äänen tallentamiseen. Kun olet lopettanut puhelun, ääni lisätään Omat äänet -kohdan luetteloon.

Mikäli haluat lisätä turvallisuutta, voit asettaa PIN-koodin, joka vaaditaan kuullaksesi viestit - aseta Vaadi kirjautumista aktiiviseksi ja määritä PIN-koodi.

Kuunnellaksesi saapuneita ääniviestejä voit soittaa numeroon 133. Tarpeen vaatiessa voit kuunnella viestit toisesta liittymästä, soita silloin numeroon 0931546999. Ulkomailta soita +358931546999.

Halutessasi voit laajentaa ääniviestien toiminnallisuutta kohdassa Aktiiviset valinnat, tarjoamalla soittajalle lisää vaihtoehtoja:

Jätä viesti painamalla numeroa 1

Selittää itse itsensä - tätä vaihtoehtoa ei ole tarkoitus käyttää yksinään.

Pysy linjoilla painamalla numeroa 2

Soittajalle tarjotaan vaihtoehto jäädä odottamaan vastausta - tarjotaan soittajalle ainoastaan, mikäli olet varattuna puhelussa.

Tee paluusoitto tavoitettavuuden mukaan painamalla numeroa 3

Soittajalle tarjotaan mahdollisuus pyytää automaattista takaisinsoittoa - tarjotaan soittajalle ainoastaan, mikäli olet varattuna puhelussa. Takaisinsoitto aktivoituu kun vapaudut edellisestä puhelusta.

Puhu operaattorille painamalla numeroa 9

Soittajalle annetaan mahdollisuus yhdistää “operaattorille”, eli vapaasti määrittämääsi puhelinnumeroon.