Taukoprofiilin aktivointi

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Taukoprofiilin luomiseksi järjestelmänvalvojan on lisättävä halutuille käyttäjille CC Pro -lisäpalvelu. Voit tehdä tämän hallintaportaalin kohdasta Käyttäjät > Lisäpalvelut. Kun olet lisännyt CC Pron haluamillesi käyttäjille, siirry sitten kohtaan Käyttäjät > Profiilit > Luo uusi profiili.

Kun luot uutta taukoprofiilia, toimi kuten tavallisen profiilin kanssa. Huomaa: Sinun on valittava tila Ei saatavilla, jotta taukopainike tulee näkyviin.

Standardipituus-kohdan alapuolella on myös mahdollisuus määrittää, kuinka kauan profiilin tulee olla aktiivinen. Tätä valintaa voi tietysti muuttaa milloin tahansa.

Kun profiili on valmis ja olet tallentanut muutokset, alla oleva painike tulee näkyviin käyttäjän Telavox-sovellukseen:

Taukoprofiili on aktivoituna, kun painike on tummansininen. Kun tauko on ohi, profiili vaihtuu takaisin alkuperäiseen profiiliin.

Automaattinen taukoprofiili

Jos haluat käyttää automaattista taukoprofiilia, joka aktivoituu lopetetun jonopuhelun jälkeen, voit lisätä sen suoraan haluttuun jonojärjestelmään. Aloita kirjautumalla hallintaportaaliin ja siirtymällä PBX-palvelut -kohtaan. Valitse jono, jossa haluat taukoprofiilin aktivoituvan automaattisesti, ja napsauta sitten jonojäsenen nimen vieressä olevaa kynää.

Taukoprofiilin käyttäminen antaa agentille aikaa käsitellä edellistä puhelua eikä kiirehtiä vastaamaan seuraavaan puheluun.

Jos et ole valinnut jonolle soittostrategiaa Soita kaikille, voit aktivoida profiilin automaattisesti. Tästä on hyötyä, jos jonojäsen ei vastaa uuteen saapuvaan puheluun. Tämän avulla voit vähentää vastaamatta jääneitä puheluita.