Puheluiden käsittely matkapuhelimessa

Author Linda Heiskanen

Päivitetty: 01.02.2024, Linda Heiskanen

Telavox Mobile -lisenssillä voit käsitellä puheluita matkapuhelimellasi muutamalla eri tavalla. Kohdassa Yleinen > Soittotapa voit valita, kuinka puheluita lähdetään soittamaan:

• Kysy jokaisessa puhelussa: Tarkoittaa, että sovellus kysyy joka kerta, kuinka haluat soittaa puhelun

• Soita suoraan: Soita lähtevä puhelu suoraan itse puhelimesta käyttämällä puhelimen SIM-korttia. Fixed-lisenssin käyttäjälle tämä tarkoittaa, että puhelu soitetaan yksityisestä numerosta ja tämän SIM-kortista.

• Soita minulle (vaatii dataa): Sovellus aloittaa puhelun vaihdepalvelusta matkapuhelimeesi. Kun vastaat tähän puheluun, keskus soittaa valittuun numeroon johon alunperin halusit lähteä soittamaan. Fixed-lisenssin käyttäjälle tämä tarkoittaa, että voit soittaa puheluita puhelimella, joka ei käytä Telavoxin SIM-korttia, mutta silti näyttää lankanumeroa puheluiden aikana.

• Soita PBX:n kautta (vaatii dataa): Matkapuhelimesi soittaa vaihdepalveluun, joka puolestaan soittaa valittuun numeroon.
    HUOMAA: Tämä menetelmä aiheuttaa puhelukustannuksia, koska vaihdepalvelullasi ei ole erillistä puhepakettia.

• VoIP (vaatii dataa): Soita lähtevä puhelu suoraan sovelluksesta Internetin kautta. Tämä vaihtoehto vaatii suhteellisen hyvän Internet-yhteyden.

Hyvä tietää:

• Suositeltavat soittotavat kiinteälle käyttäjälle ovat Soita minulle ja VoIP
  • Mobiilikäyttäjät voivat soittaa lähteviä puheluita suoraan puhelimesta, mutta he voivat silti valita soittajan tunnuksensa
  • Kun soitat VoIP:n kautta, yhteystietosi Telavoxista näkyvät kun soitat Telavox-sovelluksen kautta, jos käytät Soita suoraan -soittotapaa, sinun tulee olla yhteystieto tallennettuna matkapuhelimeesi jotta näet sen tiedot puhelimessasi. Jos haluat synkronoida Telavox-yhteystietosi matkapuhelimesi kanssa, lue tämä ohje.

Poistaa

Huomautus!

Muista, että sekä kiinteän että mobiilin lisenssillä on 3 000 ulkopuheluminuuttia.