Samtalemetode

Skrevet av Linda Heiskanen

Sist oppdatert: May 13th, 2024 by Linda Heiskanen

Med en Telavox Mobile-lisens kan du håndtere anrop fra mobiltelefonen din på få forskjellige måter. I Generelt > Samtalemetode kan du velge hvordan anropene dine skal foretas:

• Spør for hver samtale: Betyr at applikasjonen vil spørre hver gang hvordan du vil ringe

• Ring direkte: Foreta et utgående anrop direkte fra selve telefonen ved hjelp av SIM-kortet i telefonen. For en fixed bruker betyr dette at anropet vil bli gjort fra ditt private nummer og SIM-kort.

• Ring meg (krever data): Appen starter et anrop fra sentralbordet til din mobil. Når dette anropet blir besvart, ringer sentralen det valgte nummeret. For en fixed bruker betyr dette at du kan foreta utgående samtaler med en telefon som ikke bruker et Telavox SIM-kort, mens du fortsatt viser firmanummer når du ringer ut.

• Ring gjennom PBX (krever data): Mobiltelefonen din ringer PBX, som igjen ringer det valgte nummeret
    MERK: Denne metoden vil generere samtalekostnader siden din PBX ikke har en fast takst for utgående samtaler.

• VoIP (krever data): Foreta et utgående anrop direkte fra appen over internett. Dette alternativet krever en relativt god internettforbindelse.

Godt å vite:

• De anbefalte ringemetodene for en fixed bruker er Ring meg og VoIP
  • Mobilbrukere kan foreta utgående anrop direkte fra selve telefonen mens de fortsatt kan velge anrops-ID
  • VoIP vil kunne vise kontakter fra Telavox direkte siden du ringer med appen, og med Call Direct må du ha en kontakt i telefonen for at navn skal vises. Hvis du vil synkronisere Telavox-kontaktene dine til telefonen din, kan du sjekke ut denne artikkelen

Slett

Merk!

Husk at både Fixed- og Mobillisens har 3000 eksterne ringeminutter.