Pikavalintavalikko puheluiden aikana

Author Joakim Schyllert

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Jos käytät Android-puhelinta, voit lisätä pikavalintavalikon matkapuhelimesi puheluiden aikana.

Löydät toiminnon Telavox-mobiilisovelluksesta kohdasta Asetukset > Yleiset > Ota pikavalikko käyttöön puhelujen siirtämistä ja vaihtoa varten.

Kun toiminto on kytketty päälle, soittovalikkoon tulee Telavox-symboli. Jos napsautat symbolia, voit joko siirtää puhelun lankapuhelimeen tai siirtää puhelun.

Jos päätät siirtää puhelun, Telavox-sovelluksesi avautuu ja voit muodostaa yhteyden kollegaan tai mihin tahansa valitsemaasi puhelinnumeroon.