Meridix - Käyttäjät

Author Linda Heiskanen

Päivitetty: 29.01.2024, Ellinor Niklasson

Tässä artikkelissa käymme läpi käyttäjiä. Käyttäjä on henkilö, jolla on käyttöoikeudet ja joka voi luoda ja ajoittaa raportteja.

Uuden käyttäjän lisääminen

Ensimmäisen järjestelmänvalvojan määrittää asiakasmenestyspäällikkösi.
Jos haluat lisätä uuden käyttäjän Meridix-ympäristöön, siirry kohtaan Hallinta > Käyttäjät > Lisää uusi käyttäjä . Siellä sinun on täytettävä uuden käyttäjän perustiedot, kuten nimi ja sähköpostiosoite. Jättämällä salasanaruudun tyhjäksi käyttäjää kehotetaan asettamaan salasana. Suosittelemme myös, että lähetät käyttäjälle sähköpostin, jossa on linkki ja ohjeet salasanan vaihtamiseen valitsemalla Lähetä alustuspyyntö -ruutu.

Muita perusasetuksia käyttäjän luomiseen ovat:

1. Hallintaoikeuksien valitseminen (Pitäisikö käyttäjällä olla järjestelmänvalvojan oikeudet vai ei)
  2. Valitse ruutu Näytä kaikki käytössä (muuten käyttäjä ei voi luoda sisältöä sisältäviä raportteja)
  3. Oikean kielen valinta
  4. Oikean aikavyöhykkeen valitseminen

Käyttäjän poistaminen

Jos sinun on poistettava käyttäjä, siirry kohtaan Hallinta > Käyttäjät ja valitse käyttäjä, jonka haluat poistaa. Siirryt sitten välilehdelle Poista käyttäjä ja napsautat painiketta Poista käyttäjä.