Meridix - Raportit

Author Linda Heiskanen

Päivitetty: 17.06.2024, Linda Heiskanen

Meridix luo automaattisesti joitakin sinulle mahdollisesti hyödyllisiä raporttiehdotuksia perustuen jonoihin, käyttäjätunnukseen tai IVR:ää kohden, ja niihin pääsee suoraan etusivulta Perusraportit-kohdassa.

• Queues: Incoming - Answered - Unanswered - Redirected - (Avg) Queue
  • User ID - presence: Incoming - Answered - Unanswered - (Avg) Call duration
  • IVR: Handled calls.

Napsauttamalla raportin luokkaa tai tyyppiä pääset kunkin raportin raportinhallintasivulle.

Raporttia luotaessa kaksi tärkeintä asiaa on muistaa asettaa raportin aikaväli sekä sisältöalue, mitkä jonot tai käyttäjät haluat sisällyttää raporttiin. Valitse aikaväli kohdasta Jakso lisäämällä alkamis- ja lopetuspäivämäärä ja -aika. Jos haluat sisällyttää raporttiin vain tietyt arkipäivät, voit muokata tätä kohdassa Asetukset. Telavox > Queue -kohdassa sinulla on edelleen mahdollisuus muuttaa raporttityyppiä. Raportin sisältö -kohdassa valitset raportin käyttäjät tai jonot. Kun olet valinnut yhden tai useamman parametrin, Käsittele-painike tulee näkyviin, ja napsauttamalla sitä luot raportin.

Valmis raportti avautuu sivulle, jolla sen loit. Tulos -välilehdellä näet raportin yksityiskohtaiset tilastot. On myös mahdollista muuttaa raportin parametreja ja saada raportti päivittymään reaaliajassa - tämä on mahdollista valitsemalla sivun vasemmasta reunasta Automaattinen päivitys. Muutoin muutokset tulevat voimaan vain, jos napsautat Käsittele-painiketta.

Jos haluat viedä raportin Meridixin ulkopuolelle, siirry Välilehdelle Vie ja valitse, miten haluat vastaanottaa sen - joko lataamalla sen suoraan tai sähköpostitse valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos haluat käyttää tallennettuja raporttejasi, voit tehdä sen napsauttamalla etusivulla kohtaa Tallennetut raportit.

Kehittyneet raportit

Jos siirryt Meridixin aloitussivun Kehittyneet raportit -kohtaan, voit määrittää saatavilla oleville tilastoille tarkempia parametreja.

• Mistä-Mihin tarkoittaa raportin päivämäärien asettamista
  • Väli tarkoitetaan raportin kellonaikojen asettamista
  • Raportti-kohdassa voit valita, haluatko näyttää raportissasi käyttäjiä vai vaihdepalveluita
    • Täällä voit myös käyttää parametreja kohdassa Raporttikohtainen, jossa voit valita vastausajan tai haluatko sisällyttää jonotuksen kautta saapuneet puhelut vai et
  • Raportin sisältö on kyse tarkan käyttäjien tai vaihteiden valitsemisesta raportille

Kun olet valinnut kaikki raportin tarvitsemat tiedot, näkyviin tulee Käsittele-painike. Napsauttamalla sitä luot raportin.