Soitonsiirto järjestelmänvalvojalle

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Järjestelmänvalvojana voit hallita soitonsiirtoja lankanumeroihin, kun käyttäjä on poistettu. Mene hallintaportaalissa kohtaan Puhelinnumerot > Nykyiset numerot > Valitse numero > Määritä soitonsiirto > Lisää numero, johon haluat siirtää puhelut > Tallenna.

Huomaa, että voit tehdä soitonsiirtoja tätä kautta vain lankanumeroille. Jos haluat tehdä soitonsiirron matkapuhelinnumerosta, numeron on kuuluttava jollekin käyttäjälle.

Jos haluat tehdä soitonsiirtoja matkapuhelinnumerosta, luo käyttäjä kyseisellä numerolla ja lisää siihen suora puhelun siirto hallintaportaalin kautta kohdassa Profiilit > Valitse käyttäjä > Soita matkapuhelinnumeroon: Käsittele puheluna lankapuhelimeen > Soita lankapuhelimeen: Soitettava ääni - Ei ääntä > Sitten: Yhdistä yhteyshenkilöön TAI Yhdistä ulkoiseen numeroon > Tallenna.