Contact Lookup -integraatiot

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Telavox Contact Lookup -integraatioita käytetään asiakastietojen visualisoimiseen Telavox-sovelluksessa tekemällä hakuja eri CRM-järjestelmistä.

Contact lookupin kautta tehdyt haut näkyvät puheluhistoriassa ja käynnissä olevissa puheluissa. Puheluhistorian haut näyttävät selvästi, mistä CRM-järjestelmästä haku tehtiin, kuten yllä olevan GIF-kuvan vasemmasta reunasta näkyy. Oikealla puolella näet saapuvan puhelun, joka näyttää haun. Yhteyshenkilön nimen ja numeron alapuolella näet puheluwidgetin, jota käytetään näyttämään lisätietoja yhteyshenkilöstä sekä linkin CRM-järjestelmään, jotta ulkoiseen järjestelmään pääsy on vaivatonta. Haut ja puheluwidgetit toimivat sekä Telavoxin työpöytä- että mobiilisovelluksessa.

Asennus

Contact Lookup -integraatiot löytyvät app directory -sovellushakemistosta, joka sijaitsee hallintaportaalissamme. Sovellushakemistossa voit lukea lisää jokaisesta integraatiosta ja asentaa ne itse. Asennus vaihtelee sen mukaan, minkä integraation haluat ladata. Jotkut vaativat kirjautumisen järjestelmään ja toiset lisätietoja, kuten API-avaimen tai järjestelmän domainin.

Nähdäkseen näiden integraatioiden Contact Lookupin, jokaisella käyttäjällä on oltava Telavoxin lisäpalvelu Contact Lookup.

Puheluwidgetit

Kun olet asentanut Contact Lookup -integraation, on erittäin helppoa lisätä puheluwidgetit käyttäjillesi siirtymällä hallintaportaalin kohtaan Käyttäjät > Puheluwidgetit. Valitse yksi tai useita käyttäjiä ja napsauta sitten painiketta Lisää widget.

Ominaisuudet

Kun Contact Lookup -integraatio on asennettu, integroitu järjestelmä etsii kaikki puhelut. Onnistuneissa yhteystietohauissa näytetään yhteystiedon nimi sekä sen palvelun kuva, mistä yhteystieto on haettu. Kuten alla olevasta esimerkistä näet, "John Doe" on haku Teamleaderista, koska nimen vieressä on Teamleader-kuvake.

Jos olet lisännyt puheluwidgetin, sinulla on pääsy puheluwidgetiin sekä puheluhistoriastasi, että käynnissä olevasta puhelusta. Voit käyttää puheluwidgetiä siirtyäksesi helposti yhteystietoon joka on ulkoisessa järjestelmässä.

Vianmääritys

Jos olet asentanut Contact Lookup -integraation etkä näe hakuja, seuraavat asiat on hyvä pitää mielessä:

• Integraatio tarvitsee pari minuuttia asentuakseen
    Riippuen siitä, minkä integroinnin olet asentanut ja kuinka monta yhteystietoa sinulla on ulkoisessa järjestelmässä, saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin integraatio on täysin valmis ja toimii odotetulla tavalla.
  • Tarkista numeromuoto ulkoisesta järjestelmästä
    Jotta yhteystietojen haku toimisi tarkoitetulla tavalla, varmista, että kaikki puhelinnumerokentät on tallennettu E.164-muodossa. Tällä tavalla muotoillut numerot alkavat "+":lla, jota seuraa maakoodi. Numerot eivät saa sisältää erikoismerkkejä, kuten välilyöntejä, sulkeita tai väliviivoja. Tässä on esimerkki kelvollisesta numerosta; +46706017010
  • Tarkista, että käyttäjällä on Contact Lookup -lisäpalvelu
    Käyttäjät, joiden pitäisi pystyä näkemään yhteystietohaut, tarvitsevat Contact Lookup -lisäpalvelun. Jos käyttäjällä ei ole tätä, hän ei näe näiden integraatioiden toimintoja.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, voit ottaa meihin yhteyttä ja kuvailla ongelmasi. Muista kirjata ylös esimerkkejä, jotta voimme tarkastella ongelmaasi mahdollisimman yksityiskohtaisesti.