Zendeskin Call-ID -kenttä

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Zendesk-integraatiotamme voi käyttää siten, että se täyttää automaattisesti Call-ID -kentän(field) Zendeskissä oleviin tiketteihin. Call-ID -kenttä täytetään samalla tunnuksella joka haetaan soittohistoriastasi ohjelmointirajapintamme kautta.

Jos haluat lisätä kentän Zendeskiin, siirry Zendesk Admin Centeriin ja siirry kohtaan Objects and rules ja napsauta sitten Tickets-kohdan alapuolella olevaa kohtaa Fields. Täällä näet kaikki nykyiset kenttäsi ja voit lisätä uuden kentän klikkaamalla painiketta Add field.

Kun lisäät uutta kenttää, valitse kentän tyypiksi Text ja kirjoita sitten kentän nimeksi telavox_callId. Varmista, että kentän nimi on kirjoitettu oikein, ja muista, että id:n ensimmäinen kirjain kirjoitetaan isolla. Kun kenttä on lisätty, Telavox CTI täyttää sen automaattisesti, kun tiketti luodaan.