Gigaset C530:n vianetsintä

Author Shawn Ketabchi

Päivitetty: 26.06.2024, Linda Heiskanen

Tämä opas käsittelee Gigaset C530:tä, jonka voi ostaa suoraan Telavoxilta.

Gigaset C530 koostuu luurista (kuvan vasemmalla puolella) ja tukiasemasta (kuvan oikealla puolella).

Varmista, että virtakaapeli on kytketty tukiasemaan laitteen takapuolelta, ja verkkokaapeli on kytketty siihen sivulta.

Tukiaseman tehdasasetusten palautus

Tukiasema:

1. Irrota virta- ja verkkokaapelit.
  2. Pidä tukiaseman etupuolella olevaa painiketta painettuna.
  3. Liitä virtajohto takaisin tukiasemaan.
  4. Vapauta tukiaseman etupuolella oleva painike, kun se alkaa vilkkua sinisenä.
  5. Liitä verkkokaapeli.

Jos olet palauttanut tehdasasetukset onnistuneesti, luuri yhteys katkaistaan automaattisesti tukiasemasta. Jos tämä ei onnistunut, toista yllä olevat vaiheet tehdasasetusten palauttamiseksi.

Liitä luuri uudelleen tukiasemaan

1. Siirry luurin asetuksiin (hammaspyörä).
  2. Mene rekisteröintiasetuksiin.
  3. Rekisteröi luuri.
  4. Paina tukiaseman etupuolella olevaa painiketta, kunnes luuri on rekisteröity.
  5. Jos PIN-koodia kysytään, näppäile PIN: 0000.

Voit tarkistaa, mitkä luurit on kytketty tukiasemaan painamalla tukiaseman etupuolella olevaa painiketta, jolloin tukiasemaan yhdistetyt luurit alkavat soida.

Tehdasasetusten palautus luuri

1. Siirry luurin asetuksiin (hammaspyörä).
  2. Mene järjestelmäasetuksiin.
  3. Palauta luuri.

Liitä luuri takaisin tukiasemaan noudattamalla ylläolevia ohjeita.

Verkko

Toinen verkkokaapeli/uloslähtö

Varmista, että tukiasema on kytketty verkkoon verkkokaapelilla. Liitä tukiasema verkkokaapelilla/uloslähdöllä, jonka tiedät toimivan, esimerkiksi tietokoneesta tai muusta toimivasta puhelimesta.

Toinen verkko

Testaa Gigasetiasi täysin eri verkossa. Jos puhelimessa näyttää olevan ongelma vain tietyssä verkossa, palomuuriasetuksia on muutettava kyseisessä verkossa. Voit muuttaa asetuksia itse tai pyytää apua verkko-operaattoriltasi. Voit tarkistaa asetukset tästä oppaasta.

Ota yhteyttä Telavoxiin

Jos et pysty asentamaan Gigasetiasi, ota meihin yhteyttä, niin voimme katsoa, jos jokin näyttää pieleen kulissien takana tai jos meillä on vinkkejä joilla pääsisit eteenpäin asennuksen kanssa.

Muista ilmoittaa meille, mikä ongelma on, mikä numero on liitetty Gigasetiin sekä MAC-osoite, jonka löydät tukiaseman alta. MAC-osoitteen avulla voimme nähdä, mitä yksikköä yrität määrittää.

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, ota kuva tukiaseman alla olevasta MAC-osoitteesta ja liitä se sähköpostiisi. Tämä vähentää riskiä, että MAC-osoite luetaan väärin.