Musta lista

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Käytämme musta lista -kohteiksi nimettyä listaa rajoittaaksemme lähteviä puheluita tiettyihin maanumeroihin. Tämä on kehitelty asiakkaillemme mahdollisia petosyrityksiä vastaan. Mustan listan kohteet lisätään automaattisesti käyttäjille, mutta halutessasi listaa on mahdollista muokata ja lisätä poikkeuksia tietyille maille tai esimerkiksi poistaa kyseinen toiminto kokonaan.

Järjestelmänvalvojana voit tehdä muutoksia hallintaportaalin kautta valitsemalla Käyttäjät > Soitonsiirto. Kun olet valinnut, kenelle haluat tehdä muutokset, napsauttaa Musta lista kohteet -kohdan vieressä olevaa kynää tehdäksesi muutoksia olemassa oleviin asetuksiin ja lisätäksesi poikkeuksia maille tai numeroille, joihin käyttäjän pitäisi pystyä soittamaan. Tätä asetusta voidaan muokata joko kokonaiselle puhelinnumerolle, tai vain maakoodina, jos käyttäjän on voitava soittaa kaikkiin maan puhelinnumeroihin (esim. +47 Norjassa).

Jos haluat sen sijaan poistaa mustan listan kohteet kokonaan, napsauta sen vieressä olevaa roskakoria:

Joissakin tietyissä tapauksissa nämä asetukset löytyvät myös Telavoxin taustajärjestelmästä, joten jos muutokset eivät toimi, vaikka olet noudattanut yllä olevia vaiheita, suosittelemme ottamaan yhteyttä Telavoxin tukeen ohjeiden saamiseksi.