Datapakettien hallinta

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Jotta voit hallita yrityksesi tietopaketteja, sinun on aloitettava kirjautumalla Telavoxin hallintaportaaliin. Kun olet kirjautunut sisään, siirry kohtaan Käyttäjät > Lisäpalvelut. Näet jo nopealla vilkaisulla, minkäkokoinen datapaketti jokaisella käyttäjällä yrityksessäsi on, ja paljonko datapaketista on jäljellä. Jos valitset käyttäjän, voit muuttaa pakettia oikeassa yläkulmassa.

Datapaketin päivityksessä ja alentamisessa on pieni ero. Jos valitset käyttöösi suuremman datapaketin kuun puolivälissä, uusi datapaketti aktivoituu heti. Esimerkiksi jos siirryt 5 Gt paketista 10 Gt:n pakettiin, maksat 10 Gt:n paketista siinä kuussa. Jos olet jo käyttänyt 5 Gt, sinulla on 5 Gt jäljellä käytettäväksi uuden 10 Gt:n datapaketin kanssa, joka sinulla nyt on.

Jos haluat muuttaa datapakettiasi kesken kuun 10 Gt:stä 5 Gt:n, datapaketin alentaminen tapahtuu kuun lopussa.

Jos valitset käyttäjän kohdassa Käyttäjät > Mobiilidata, ja katsot hieman alemmas oikealla olevaa valikkoa, näet kohdan nimeltä Osta lisädataa. Tämä kohta näyttää sinulle, kuinka monta kertaa valittu käyttäjä voi ostaa lisädataa 1 Gt kerrallaan. Voit halutessasi ottaa tämän kokonaan pois käytöstä, tai esimerkiksi kasvattaa lisäostojen määrää. Käyttäjä voi sitten ostaa lisädataa Telavox-sovelluksensa kautta.

Jos selaat valikkoa vielä hieman alaspäin, näet myös kuinka paljon dataa käyttäjä on käyttänyt kuluvan kuukauden aikana. Voit myös nähdä kuinka paljon he ovat käyttäneet dataa viimeisen vuoden aikana. Näin näet, vastaako heidän käytössään oleva datapaketti heidän kulutustaan.