Viderestil opkald

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Aktiv viderestilling af opkald

Du kan viderestille opkald i Telavox-appen, enten når du er i et opkald, eller du kan konfigurere automatiske viderestillinger til specifikke situationer.

Når du er i et opkald, kan du viderestille opkaldet ved.

A. at klikke på det lille telefonikon ud for din kollegas navn, eller
B. at klikke på knappen Viderestil i opkaldsvinduet.

Når du viderestiller et opkald, får du mulighed for at vælge imellem en direkte eller en adviseret viderestilling.

En direkte viderestilling er, når opkaldet går direkte fra dig til din kollega.

En adviseret viderestilling er, hvor den der ringer, får lov til at vente på linjen, imens du først ringer op til din kollega. Imens du taler med kollegaen, kan du vælge at fuldføre overførslen eller annullere og genoptage opkaldet.

Alternativt, mens du er i et opkald, kan du viderestille opkaldet til et eksternt nummer ved at indtaste nummeret i søgefeltet og derefter viderestille ved at klikke på den grønne Viderestil-knap. Når du gør dette, skal du igen vælge mellem direkte og adviseret viderestilling.

Automatiske omdirigeringer af opkald

Hvis du går til Indstillinger > Indgående opkald, kan du vælge, hvad der skal ske med et opkald, hvis du er optaget i et andet opkald, eller hvis du ikke svarer inden for den angivne tid.

Hvis du vil viderestille et opkald, når du er optaget, skal du vælge Hvis optaget > Viderestil til andet nummer. Du kan derefter klikke på Nummer, der skal viderestilles til, hvilket vil vise en liste over numre inden for din virksomhed, som du kan vælge at viderestille til, men du har også mulighed for at indtaste et eksternt nummer i søgefeltet.

Hvis du vil viderestille et opkald, når du ikke har besvaret det efter et angivet stykke tid, skal du vælge Hvis intet svar > Viderestil til andet nummer. Klik derefter på Nummer, der skal viderestilles til, vælg et nummer på listen eller indtast et eksternt nummer.

Ved at vælge Ventetid kan du vælge, hvor lang tid der skal gå, før opkaldet viderestilles til det angivne nummer, når du ikke svarer.

Disse indstillinger kan også justeres efter profil, hvilket er muligt, hvis du aktiverer knappen Rediger efter profil nederst til højre på siden. Så kan du lave de samme indstillinger for hver enkelt profil.