Kald og roaming

Forfatter Shawn Ketabchi

Last updated: October 4th, 2024 by Linda Heiskanen

Slet

Denne artikel er et værktøj til at forstå de primære begreber og scenarier, der gælder for opkalds- og roaming omkostninger. Det vil ikke inkludere nogen specifikke priser eller lande.

For specifikke priser og oplysninger, der gælder for netop din virksomhed, skal du gennemgå din kontrakt og prislister. Kontakt os, hvis noget er uklart!

Telavox-brugere, der bruger en fixed eller mobil licens, har 3000 opkaldsminutter til at bruge til udgående opkald. Indgående opkald trækker ikke disse opkaldsminutter fra. Fixed brugere har ikke et SIM-kort fra Telavox og dermed er roaming ikke noget der gælder for disse brugere. Mobilbrugere har SIM-kort fra Telavox, som kan bruges til roaming i udlandet.

Både fixed- og mobilbrugere kan foretage opkald fra Softphone, som er Telavox-appen på din computer eller på nettet. Når du ringer fra Softphone, vil de opkald, du foretager, blive håndteret på samme måde, uanset hvor du befinder dig, da du ringer med VoIP. Det samme gælder for Telavox- mobilappen, ‍ hvis du bruger VoIP-opkaldsmetoden, som også er tilgængelig for både fastnet- og mobilbrugere.