Opsætning af opkaldsoptagelse

Author FAQ Team

Last updated: January 25th, 2024 by Linda Heiskanen

Vores opkaldsoptagelsesfunktion giver dig mulighed for at optage dine opkald. Hvis du har tilladelse fra din virksomheds administrator til at optage dine opkald, kan du aktivere funktionen under Indstillinger > Opkaldsoptagelse.

Du kan også vælge kun at optage opkald, når bestemte profiler er aktive. For at gøre dette, skal du aktivere knappen Rediger efter profil nederst til højre på skærmen. På denne måde kan du vælge, hvornår dine opkald skal optages.

Opkaldsoptagelser gemmes i to år, kontakt venligst vores support, hvis du har brug for at forkorte denne periode.

Hvor kan du finde dine optagede opkald?

Hvis du har haft opkaldsoptagelse aktiveret, kan du finde dine opkaldsoptagelser fra fanen Opkaldshistorik og ved at klikke på det opkald, hvis opkaldsoptagelse du ønsker at lytte til. Her kan du også downloade optagelsen.