eSIM - Generel information

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Hvorfor eSIM?

Enkel og hurtig opsætning

Indbygget i telefonen kan eSIM klargøres øjeblikkeligt og uden eksterne faktorer.

Mindre admin

Med eSIM-teknologien bruger du mindre tid på admin-opgaver såsom at pakke SIM-kortene og sende dem til den rigtige bruger.

Dobbelt SIM-kort

At have et eSIM og et fysisk SIM-kort i samme telefon gør det muligt at have to SIM-kort. For eksempel én til et privatnummer og én til arbejde.

Miljøvenligt

eSIM kræver ingen fremstilling eller transport. Fantastisk for brugerne, fantastisk for planeten!

I hvilke lande kan jeg få eSIM fra Telavox?

Telavox understøtter eSIM til mobilbrugere i Sverige, Danmark og Norge. Vi leder efter løsninger for andre lande.

Hvilke enheder understøtter Telavox eSIM?

Telavox eSIM understøttes af den seneste generation af smartphones. Kontakt venligst smartphone-producenten for detaljer vedrørende eSIM-support.

Telavox eSIM understøtter ikke smartwatches i øjeblikket.

Kan jeg bruge to eSIM-kort på den samme telefon?

De fleste smartphone-modeller understøtter kun ét aktivt eSIM ad gangen. Det betyder, at hvis du allerede har et aktivt eSIM fra en anden mobilnetværksudbyder, kan du ikke aktivt bruge et Telavox eSIM også.

Hvis du aktivt vil bruge to SIM-kort, kan kun det ene af dem være et eSIM. Kontakt telefonproducenten for at få nøjagtige oplysninger om eSIM-support.

Hvorfor understøtter Telavox ikke eSIM til Apple Watch?

For at give et eSIM til Apple-ure skal vi have adgang til Apples tekniske dokumentation, der muliggør kommunikation med smartwatchet. Apple kræver, at alle eSIM-udbydere er certificerede Apple-partnere, og i øjeblikket accepterer Apple ikke nye medlemmer til deres partnerprogram.

Vi overvåger løbende situationen og er ivrige efter at yde eSIM-support til Apple-ure, så snart det bliver muligt.

Hvordan bestiller jeg eSIM?

I øjeblikket er det kun muligt at få e-sim ved at kontakte vores support som kan fanges på support@telavox.dk eller på 33600000.