Uppdatera Telavox CRM/Helpdesk-integrationer

Hur du håller dina Telavox CRM/Helpdesk-integrationer uppdaterade

Skapad av Shawn Ketabchi

Uppdaterad: 23 februari, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Radera

Den här artikeln visar var du hittar de senaste versionerna av våra Telavox-integrationer så att du alltid har våra senaste funktioner. Se till att använda våra senaste integrationer nedan. Även om du redan har den installerad kan det vara så att du använder en annan version av integrationen.

Zendesk

Den senaste versionen av vår Zendesk-integration finns på Zendesk Marketplace.

Om du redan har den här appen installerad kan du också uppdatera den manuellt genom att navigera till Zendesk, tryck på ikonen Inställningar (kugghjul) > Hantera > Nu installerad > Telavox > tryck på Uppdatera.

För mer information och instruktioner om vår Zendesk-integration, besök integrationssidan på vår webbplats.

Freshdesk

Den senaste versionen av vår Freshdesk-integration finns på Freshwork Marketplace .

För mer information och instruktioner om vår Freshdesk-integration, besök integrationssidan på vår webbplats.

Microsoft Dynamics

Installationsinstruktioner för vår Microsoft Dynamics-integration finns på vår integrationssida .

Det finns inget sätt eller behov att manuellt uppdatera denna integration!

Hubspot

Den senaste versionen av vår Hubspot-integration finns på Hubspot App Marketplace .

Det finns inget sätt eller behov att manuellt uppdatera denna integration!

För mer information och instruktioner om vår Hubspot-integration, besök integrationssidan på vår webbplats.

Salesforce

Den senaste versionen av vår Salesforce-integration finns på Salesforce AppExchange.

Det finns inget sätt eller behov att manuellt uppdatera denna integration!

För mer information och instruktioner om vår Salesforce-integration, besök integrationssidan på vår webbplats.