Återställ ditt lösenord

Skapad av Roland David

Uppdaterad: 9 augusti, 2024 av Roland David

Om du har glömt eller tappat bort lösenordet till ditt Telavox-konto så kan du återställa ditt lösenord och välja ett nytt genom att följa denn guiden.

1. Gå till Telavox inloggningssida

2. Klicka på Glömt lösenordet?-knappen

3. Ange e-postadressen eller telefonnumret som är kopplat till ditt konto och klicka på knappen Återställ lösenord.
    Om du har en e-post kopplad till ditt konto kommer du att få återställningslänken via e-post, och om du inte har det får du den som ett SMS istället.
    Om du varken har en e-postadress eller ett mobilnummer kopplat till ditt konto, kontakta vänligen din företagsadministratör som kan återställa ditt lösenord med hjälp av denna guiden.

4. Gå till ditt e-postkonto och leta efter e-postmeddelandet som skickades ut av Telavox. Om du inte hittar det, kolla vänligen även i din skräppostmapp.
    När du har hittat mejlet klickar du bara på länken som skickats ut. Länken är endast giltig i 48 timmar så om du har väntat längre än så behöver du göra om denna process från steg 1 igen.

5. Efter att ha klickat på länken kommer du att omdirigeras till en webbplats. Här ser du ett fält för en återställningskod, och denna ska fyllas i automatiskt med korrekt kod. Om det redan finns en kod kan du bara klicka på Nästa, om den inte fylls i automatiskt behöver du ange koden som du hittar i återställningsmailet som skickades ut.

6. På nästa sida anger du ditt nya lösenord i de två fälten och klickar sedan på Nästa

Du kan nu logga in på ditt Telavox-konto med ditt nya lösenord!